webshop menü

MacBook Pro Retina 15″ védőfólia

12 990 Ft

Egyedi, kedvezményes ajánlat: katt ide!

  Ajánlatkérés

  Ha kedvezőbb áron szeretnéd megvásárolni ezt a terméket, kérjük, írd meg nekünk szempontjaidat, és megnézzük, mit tehetünk!

  A védőfóliát kőfelverődés ellen használt autófólia nyersanyagból gyártjuk saját terveink alapján. A fólia öngyógyuló, igen ellenálló felületű. A feltüntetett ár a készülék aljának és tetejének fóliázását foglalja magába, az oldalélek fóliázása opcionális.

  Ha kíváncsi vagy hogyan működik a fóliázás, kattints ide!

   

   

   

  Fólia típusa

  Oldalsó fólia

  Telepítés * 

  Kollégáink sokéves tapasztalattal a hátuk mögött helyezik fel por és buborékmentesen védőfóliáinkat. Garanciát csak az általunk felhelyezett termékekre tudunk vállalni!


  Mennyiség

  Szervizes mindennapjaink során rengeteg olyan géppel találkozunk, amelyek háza teljesen össze van karcolva. Legtöbb esetben a készülékek alján keletkeznek ilyen „sérülések”. Sokszor kérdezik Ügyfeleink, hogy ezeket a karcokat hogyan lehetne eltüntetni, de sajnos erre mindig ugyanaz a válaszunk: Sajnos sehogy.

  A legjobb, amit javasolni tudunk az, hogy újonnan vásárolt vagyújszerű állapotú Apple laptopodat még idejében fóliáztasd le. Így nemcsak megőrzi szépségét, hanem értékét is lassabban veszíti majd, és könnyebben lehet a későbbiekben értékesíteni.

  Ha érdekel, hogyan készül a fóliánk, és hogyan telepítjük számítógépedre, olvasd el blogbejegyzésünket!

  Tartós védelem

  A gépfóliázáshoz a Skyfol és a STEK gyártók autóipari alapanyagait használjuk. Ezek a fóliák nagyon tartósak, eredeti rendeltetésük szerint autók fényezését óvják a kőfelverődésektől és karcoktól. A Skyfol SPF karosszéria fóliák várható élettartama a gyártó szerint 4 év, de tapasztalataink alapján kb. 5-6 évet bírnak ki laptopra telepítve. A STEK fóliák várható élettartama még ennél is több, a gyártó szerint 10 év, ami túlmutat minden várakozáson.

  Precíz tervezés

  A gépházvédő fóliáinkat kezdetben saját gépeink védelmére terveztük meg, és nagyon fontos szempont volt a precizitás és a gép szerelhetősége. Ezért a fóliák vágását úgy oldjuk meg, hogy a csavarhelyek

  A fólia telepítése

  A gépházfóliát mindössze pár óra alatt fel tudjuk telepíteni számítógépedre. A fóliát frissen vágjuk, és pormentesen helyezzük fel a számítógépre. Telepítést követően egy-két órát pihentetjük a fóliát a megfelelő tapadás érdekében.

  Kompatibilis modellek

  • MacBook Pro (Retina, 15-inch, Mid 2012)
  • MacBook Pro (Retina, 15-inch, Early 2013)
  • MacBook Pro (Retina, 15-inch, Late 2013)
  • MacBook Pro (Retina, 15-inch, Mid 2014)
  • MacBook Pro (Retina, 15-inch, Mid 2015)

  Kijelzővédő fóliával még biztosabb!

  Ha fóliáztatnád karcmentes állapotú gépedet, érdemes megfontolnod a kijelző fóliázását is. Ugyanis ezeknél a gépeknél becsukott állapotukban annyira kevés tér marad a billentyűzet és a kijelző között, hogy a billentyűzeten lévő apró szennyeződések, porszemek könnyen belekarcolódhatnak a kijelző üveglapjába, és már pár hónap után látható nyoma marad az apró sérüléseknek.

  Ahhoz, hogy ezt megelőzd, érdemes időnként egy nyirkos ronggyal áttörölni mind a kijelzőt, mind a billentyűzetet. Emellett biztos megoldást csak a kijelző fóliázása adja. Retina gépek kijelzőjére a fényes felületű kijelzővédő fóliáinkat ajánljuk, selyemfényű fóliákat csak a nem-Retina gépekhez tartunk, mert ott nem zavarja meg a képalkotást a fólia finom szemcsézettsége.

  Gépházfóliázás mellé kijelzővédő fóliát kedvezményes áron telepítünk!

   

  Érdekelhetnek még…

  Kapcsolódó termékek, amik szerintünk érdekesek lehetnek Számodra.

  MacBook Pro

  MacBook Pro Unibody 13″ védőfólia

  8 990 Ft
  Lehetőségek

  Értékelések

  Olvasd el mások értékeléseit, vagy oszd meg saját tapasztalataidat erről a termékről!

  Még nincsenek értékelések.


  Mondd el a véleményed

  Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  Telefonos rendelés: +36 20 3 666 999