Címke: iphone üvegfólia

Ezen az oldalon gyűjtjük minden olyan bejegyzésünket, mely “iPhone üvegfólia” témában íródott. (Lejjebb görgetve találhatók erről szóló írásaink, de, hogy megkönnyítsük a kedves érdeklődők dolgát, e rövid leírásban össze is foglaljuk, miket kell tudni az iPhone üvegfóliáról.

iPhone üvegfólia – haladó kijelzővédelem

Az iPhone üvegfólia remek választás, ha szeretnél magasabb szintű védelmet nyújtani az iPhone-od kijelzőjének. A karcok, kisebb ütődések, nyomódások mellett, ez a fóliatípus nagyobb eséllyel megvédi telefonunk kijelzőjét akkor is, ha például elejtenénk. Egy iPhone kijelzőcseréje több tízezer forintba kerül –  elsősorban a drága eredeti alkatrészek miatt (csak eredeti, gyári kijelzőt építünk be). Így, ha tehetjük előzzük meg a bajt egy üvegfóliával!

Az iPhone üvegfólia előnyei

  • Kisebb az esély rá, hogy egy leejtést követően betörik vagy megreped telefonunk kijelzője.
  • Az üvegfólia biztosítja a legellenállóbb védelmet hegyes tárgyak és erősebb ütések behatásaival szemben is.
  • A kijelző érzékenységét nem befolyásolja és a fényt teljes mértékben átereszti.
  • Nehezebben tapadnak meg rajta az ujjlenyomataink.
  • Megtartja az iPhone használatának eredeti élményét, ugyanaz az üveg-érzet lesz az ujjaink alatt, mintha nem is fóliáztuk volna készülékünket.
  • Tiszta, átlátszó voltukból adódóan az Apple bőrtokjaihoz és minden más Apple kiegészítőhöz is nagyon jól passzolnak.

És a hátránya

Összefoglalva

Az iPhone üvegfólia a használatot nem befolyásolja, és nagyobb biztonságot nyújt a kijelzőnknek.

Megjegyzés: az iPhone üvegfólia is csak nevében üvegfólia, a valóságban ez egy üvegréteget is magába foglaló kompozit szerkezet. Mégis, mivel mindenki ezt érti alatta, mi is így hívjuk.

Lejjebb görgetve tehát az iPhone üvegfóliáról (is) szóló cikkeink találhatók.

kijelzővédő fólia, iphone védőfólia, iphone fóliázás, iphone 6 fólia, iphone 7 fólia, iphone 8 fólia, iphone szerviz Budán, kijelzővéder fóliázás, kijelzővédő fóliázás iPadre, iPad kijelzővédő fólia, iPad védőfólia

Mondd, mennyit ér...


Így mentsd meg iPhone-od kijelzőjét!

Bár telefonjaink ma már egyre okosabbak, sajnos továbbra is van egy gyenge pontjuk: a sérülékenységük. És nem kell leejtenünk az iPhone-unkat ahhoz, hogy látható sérüléseket szerezzen a kijelzője. Egy karcoláshoz bőven elég, hogyha telefonunk – például a zsebünkben – kulcscsomónk vagy pénzérmék szomszédságába kerül: máris kész az esztétikai baleset. Ha tehetjük – és igen, megtehetjük – óvjuk, védjük ezt a veszélyeztetett felületet! Legyünk előrelátóak és előzzük meg a bajt: ebben segít a kijelzővédő fólia.

Mennyi pénzt lehet megspórolni egy védőfóliával? Hogyan fóliázunk az APPSolute műhelyében? A folytatásból minden kiderül »