Címke: iphone üvegfólia

Ezen az oldalon gyűjtjük minden olyan bejegyzésünket, mely “iPhone üvegfólia” témában íródott. (Lejjebb görgetve találhatók erről szóló írásaink, de, hogy megkönnyítsük a kedves érdeklődők dolgát, e rövid leírásban össze is foglaljuk, miket kell tudni az iPhone üvegfóliáról.

iPhone üvegfólia – haladó kijelzővédelem

Az iPhone üvegfólia remek választás, ha szeretnél magasabb szintű védelmet nyújtani az iPhone-od kijelzőjének. A karcok, kisebb ütődések, nyomódások mellett, ez a fóliatípus nagyobb eséllyel megvédi telefonunk kijelzőjét akkor is, ha például elejtenénk. Egy iPhone kijelzőcseréje több tízezer forintba kerül –  elsősorban a drága eredeti alkatrészek miatt (csak eredeti, gyári kijelzőt építünk be). Így, ha tehetjük előzzük meg a bajt egy üvegfóliával!

Az iPhone üvegfólia előnyei

  • Kisebb az esély rá, hogy egy leejtést követően betörik vagy megreped telefonunk kijelzője.
  • Az üvegfólia biztosítja a legellenállóbb védelmet hegyes tárgyak és erősebb ütések behatásaival szemben is.
  • A kijelző érzékenységét nem befolyásolja és a fényt teljes mértékben átereszti.
  • Nehezebben tapadnak meg rajta az ujjlenyomataink.
  • Megtartja az iPhone használatának eredeti élményét, ugyanaz az üveg-érzet lesz az ujjaink alatt, mintha nem is fóliáztuk volna készülékünket.
  • Tiszta, átlátszó voltukból adódóan az Apple bőrtokjaihoz és minden más Apple kiegészítőhöz is nagyon jól passzolnak.

És a hátránya

Összefoglalva

Az iPhone üvegfólia a használatot nem befolyásolja, és nagyobb biztonságot nyújt a kijelzőnknek. Megjegyzés: az iPhone üvegfólia is csak nevében üvegfólia, a valóságban ez egy üvegréteget is magába foglaló kompozit szerkezet. Mégis, mivel mindenki ezt érti alatta, mi is így hívjuk. Lejjebb görgetve tehát az iPhone üvegfóliáról (is) szóló cikkeink találhatók.