Címke: üvegfólia

Ezen címke alatt gyűjtjük minden olyan bejegyzésünket, melyek a kijelzővédő üvegfóliáról (is) szólnak. (Lejjebb görgetve találhatók erről szóló írásaink, blogbejegyzéseink.) De e rövid leírásban össze is foglaljuk, miket kell tudni az üvegfóliákról.

Üvegfólia telefonra – kijelzővédelem haladó fokon

Az üvegfólia azoknak ideális, akik szeretnék a legnagyobb biztonságban tudni iPhone-jukat, a külső behatásoktól. A karcok és nyomódások mellett, ez a fóliatípus nagyobb eséllyel védi telefonunk kijelzőjét egy elejtés esetén is. Sokszor több tízezer forintos anyag- és javítási költségű kijelzőcseréket tudunk azzal megspórolni, ha előrelátó módon időben felkerül az üvegfólia iPhone-ra.

Az általánosan elterjedt üvegfólia kifejezés egyébként egy helytelen kifejezés, mert valójában egy üvegréteget is magába foglaló kompozit struktúra az, amit ennek hívunk. A közérthetőség végett mi is így hívjuk ezt a fóliát.

Az üvegfólia szuperképességei

  • Használatával kisebb az esélye a kijelző törésének, repedésének.
  • Ez a fólia biztosítja a legellenállóbb védelmet hegyes tárgyak, erősebb ütések behatásaival szemben is.
  • Az üvegfólián nehezebben tapadnak meg az ujjlenyomatok.
  • A fényt tökéletesen átereszti és a kijelző érzékenységét nem befolyásolja.
  • Megtartja az iPhone használatának eredeti élményét, ugyanolyan üveg-érzet lesz az ujjaink alatt, mintha készülékünk nem is lenne fóliázva.
  • Az üvegfóliák tiszta, átlátszó voltukból adódóan az Apple bőrtokjaihoz és minden más Apple kiegészítőhöz is nagyon jól passzolnak.

Összességében

Az üvegfólia élvezetesebb iPhone használatot nyújt és nagyobb biztonságot is jelent a kijelzőnkre nézve. Sok előnye mellett egyetlen hátránya, hogy pár ezer forinttal drágább a műanyag fóliáknál.

kijelzővédő fólia, iphone védőfólia, iphone fóliázás, iphone 6 fólia, iphone 7 fólia, iphone 8 fólia, iphone szerviz Budán, kijelzővéder fóliázás, kijelzővédő fóliázás iPadre, iPad kijelzővédő fólia, iPad védőfólia

Mondd, mennyit ér...


Így mentsd meg iPhone-od kijelzőjét!

Bár telefonjaink ma már egyre okosabbak, sajnos továbbra is van egy gyenge pontjuk: a sérülékenységük. És nem kell leejtenünk az iPhone-unkat ahhoz, hogy látható sérüléseket szerezzen a kijelzője. Egy karcoláshoz bőven elég, hogyha telefonunk – például a zsebünkben – kulcscsomónk vagy pénzérmék szomszédságába kerül: máris kész az esztétikai baleset. Ha tehetjük – és igen, megtehetjük – óvjuk, védjük ezt a veszélyeztetett felületet! Legyünk előrelátóak és előzzük meg a bajt: ebben segít a kijelzővédő fólia.

Mennyi pénzt lehet megspórolni egy védőfóliával? Hogyan fóliázunk az APPSolute műhelyében? A folytatásból minden kiderül »