Eredeti alkatrészekkel és gondos odafigyeléssel javítjuk meg készülékedet.

Az iPhone 12 és az iPhone 12 Pro javításához kizárólag eredeti gyári alkatrészeket használunk. Minden szervizmunkára hosszú idejű garanciát biztosítunk (12 hónap), mert célunk, hogy jó hírét vigyed iPhone szervizünknek. Reméljük, hogy a Te készülékeden is segíthetünk majd.

Egyeztessünk időpontot

iPhone 12 szerviz

iPhone 12 / 12 Pro hibák és javításuk

Az iPhone 12 legtöbb hardveres és szoftveres meghibásodását gyorsan és megbízhatóan el tudjuk hárítani. Kizárólag eredeti alkatrészeket használunk, a legtöbb javításunkra 12 hónap garanciát vállalunk. A készülék felnyitását igénylő javítások esetén összeépítéskor minden esetben kicseréljük a készülék cseppállóságát biztosító tömítő ragasztást is. Nyommentes munkánknak és a gyári alkatrészeknek köszönhetően az általunk javított készülékek gyártói garanciája megmarad, ha nincs a készüléken a garanciát kizáró sérülés.

iPhone 12 széria modelljei

iPhone 12 specifikáció

Amennyiben betört az iPhone 12/12 Pro készüléked kijelzője, a javítást eredeti gyári kijelző cserével tudjuk orvosolni. A nyommentes szervizmunkánknak köszönhetően a gyári garancia is megmarad, ha nincs más sérülése az iPhone készülékednek. A kijelző csere után, a visszaszereléskor kifejezetten ügyelünk a telefonod cseppállóságára, ezért a gyári tömítőragasztó gyűrű pótlására különös gondot fordítunk.

iPhone 12 kijelzőcsere részletei

Egy iPhone 12 belsejébe is beszivároghat a nedvesség és ilyenkor elkezdi oxidálni az alaplapi vezetékpályákat, zárlatot okozhat, tönkreteszi készülékünk áramköreit, csatlakozóit.

Egy komolyabb beázás után egy ideig még működhet a készülékünk, de érdemes megelőzni a nagyobb károkat és azonnal kikapcsolni a telefont! Ugyanis később szakszervizünk is egyre kisebb eséllyel tudja megmenteni a vízkáros iPhone 12-et.

A beázás javítása

Néhány év elteltével egy iPhone 12 akkumulátor kapacitása is lecsökken annyira, hogy érdemes azt kicserélni. Ehhez a készülékmodellhez is mindig tartunk raktáron eredeti alkatrészt, így a hibás vagy csereérett iPhone 12 akkut is rövid határidővel, 1-2 nap alatt ki tudjuk cserélni.

Az akkucsere előtt a telep tesztelését is elvégezzük, hogy kizárhassuk a szoftveres hibaokokat.

iPhone 12 akkumulátorcsere

Sajnos idővel az iPhone 12 hangszórói is elromolhatnak. Szerencsére a legtöbb halkulást csak a lerakódott szennyeződések (por, kosz, szöszök) okozzák. Ez pedig viszonylag gyorsan orvosolható egy alapos külső-belső tisztítással. Abban az esetben, ha az iPhone 12 hangszórómodulja menne tönkre, szintén tudunk segíteni: a modul cseréjével orvosolható a recsegés / hangerőprobléma. A hangszóró cseréje esetén is eredeti alkatrészekkel dolgozunk és garanciát vállalunk a javításra.

iPhone 12 hangszórójavítás

Az iPhone 12 megszakadó hívásait kontakthibás antennacsatlakozás és alaplapi eredetű hiba is okozhatja. A hiba felderítése több napot is igénybe vehet, melynek során megfigyeljük készüléked térerőingadozását és teszthívásokkal teszteljük is azt.

Érdemes lehet kipróbálni a készüléket egy másik SIM-kártyával is, mert hibás kártya is okozhat hívásmegszakadást.

A megszakadó hívások orvoslása

Az iPhone 12 mikrofonproblémája általában egy alapos tisztítással orvosolható! Rosszabb esetben egy nyommentes, garanciális javításnak nézünk elébe. Ne kiabálj, inkább hozzuk rendbe a mikrofonod!

Hozzuk rendbe a mikrofonproblémát!


* Minden meghibásodás, és ebből adódóan minden javítási munkafolyamat egyedi, ezért a jelzett időktől a valós javítási idők eltérhetnek.

Ha olyan iPhone hibajelenséggel találkoznál, amelyről nem ejtettünk szót, akkor is bátran keress minket, hiszen 2007 óta több tízezer iPhone javítását végeztük el sikeresen, így valószínűleg már találkoztunk a tiédhez hasonló hibajelenséggel, és tudjuk a megoldást!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Eredeti alkatrészek + Precíz munka = Megbízható működés.

Friss szemléletmódunkból adódóan azt a megoldást keressük mindig, ami két szempontnak is megfelel: a készüléked hosszú távon is megbízhatóan fog működni és a javítás költsége is ésszerű mértékű. Független szervizként szerencsére nem kötnek minket az Apple sok esetben rugalmatlan irányelvei: Ha egy javítás megbízhatóan megoldható egy apró alkatrész cseréjével, akkor nem a költséges fődarabcserét fogjuk javasolni. Nálunk szerencsére nincsenek ilyen szabályok.

Tapasztalatunk szerint sokkal jobban megéri Neked is és nekünk is, ha kicsit több idő alatt, minőségi munkát végzünk, nem pedig a leggyorsabb, de rövidtávú eredményre vezető megoldást választjuk. Emiatt kizárólag a legjobb minőségű alkatrészeket használjuk és nem sietjük el a javítási feladatokat, de ugyanakkor tartjuk az általunk vállalt, emberi léptékű határidőket. Csak olyan javítást fogunk javasolni, aminek mi is értelmét látjuk. Célunk, hogy ugyanazzal a hibával ne kelljen kétszer visszajönnöd hozzánk.

Nézz be műhelyünk titkaiba!

Mindig előkerül a fényképezőgépünk, ha egy számunkra új készüléket javítunk. A készült fotókat meg is osztjuk, tudjuk, hogy hozzánk hasonlóan még sokakat érdekel az iPhone-ok belső lelkivilága. Bármi érdekeset tapasztalunk, azt is feljegyezzük!

További iPhone-os cikkeket olvashatsz blogunkban

További szolgáltatásaink

Az iPhone-on futó iOS szoftver rengeteg kényelmi funkcióval próbálja megkönnyíteni életünket, azonban ez a funkcióbőség az akkuidőnk rovására is mehet.

3D üvegfóliánk vagy karcálló műanyag védőfóliáink megvédik az iPhone sérülékeny kijelzőjét. A megvásárolt védőfóliát pormentesen felhelyezzük készülékedre.

Az általunk forgalmazott iPhone kiegészítőket mi is használjuk, így közvetlen tapasztalatainkra alapozva tudunk segíteni kiválasztani a Számodra legmegfelelőbb terméket.

Vállalatok és szervezetek iPhone-flottájának szerződéses karbantartását és szervizét is vállaljuk egyedi díjszabás alapján, rugalmas ügymenettel, akár futárszolgálattal.

Az iPhone-ok gördülékeny garanciaügyintézését is vállaljuk, így nem kell bajlódnod a hivatalos Apple szervizek sokszor nehézkes ügymenetével.

Ha szeretnéd jobban megismerni iPhone készüléked "lelkét", gyűjtsd össze kérdéseidet, hogy egy finom kávé mellett átbeszéljük Veled a kérdéses témaköröket.

Elérhetőségeink

Minden téren arra törekszünk, hogy könnyen elérj bennünket, és gyorsan választ adhassunk kérdéseidre.

Összes elérhetőségünk

Szervizfutár

Háztól-házig szolgáltatásunk segítségével ki sem kell mozdulnod otthonról: elmegyünk hibás készülékedért, majd javítást követően vissza is szállítjuk Hozzád.

Részletek

Címünk: 1126 Budapest, Tartsay Vilmos utca 26.

Nyitvatartásunk

Sürgős esetekre

Telefonszámainkat sürgős esetekre tartjuk fent, elsősorban az email-es vagy személyes kapcsolattartást részesítjük előnyben.

Küldj üzenetet!

    Kérjük, töltsd ki az alábbi mezőket, ha üzenetet küldenél nekünk! Beérkező üzeneteinkre igyekszünk a lehető leghamarabb válaszolni.


    E-mail címünk

    iPhone szervizrészlegünk e-mail címe: szerviz@appsolute.hu