iPhone SE szerviz iPhone SE javítás

Eredeti alkatrészeink és hozzáértésünk miatt biztos, hogy elégedetten távozol majd.

Az iPhone SE javításánál csak és kizárólag gyári alkatrészek kerülnek használatra, és tíz év tapasztalatát felhasználva precízen, gyorsan végezzük el a javítást. Természetesen javításainkra hosszú távú garanciát vállalunk. Célunk a pozitív tapasztalat a részedről, és örülünk, ha azt másokkal is megosztod. Reméljük, hogy a Te problémádra is megoldást találunk.

Egyeztessünk időpontot

Miért minket válassz?

iPhone javítás

iPhone SE tipikus hibái

Az iPhone SE majdnem összes hardveres és szoftveres problémájára megoldást kínálunk. Csak gyári alkatrészeket használunk, és a legtöbb munkánkra 12 hónap garanciát vállalunk. A precíz, odafigyeléssel elvégzett javításaink és eredeti, minőségi alkatrészeink miatt készüléked megőrzi gyári garanciáját, ha nincs azt kizáró probléma vele.

>Ha elrepedt, esetleg betört az iPhone SE-d kijelzője, hozd be és mi gyorsan, nyommentesen kicseréljük neked. A cserekijelző gyári rész, így ha más sérülés nincs, a garanciád elvesztése miatt sem kell aggódnod.

Részletek

Beázás, vízbe ejtés

Beázás, nedvesség okozta hibák

Ha a telefonodba víz, vagy egyéb folyadék kerül, az alaplapi áramkörök oxidálódni kezdhetnek, ami készüléked meghibásodásának lehet oka.

Minél előbb hozd be hozzánk a telefonod egy belső tisztításra, mivel lehet, hogy az első pár órában még nem lesz gondod, de idővel csökkennek az esélyei az iPhone SE megmentésének.

Kapcsolatfelvétel

Gyenge akkumulátor

Gyors Merülés

A készüléked akkumulátorcseréjét 7-800 töltésciklus után ajánljuk. Ha úgy érzed, hogy gyakrabban van töltőn, mint kellene, hozd be hozzánk, ugyanis mindig van hozzá csereakkumulátorunk.

Csere előtt az akkumulátorod alapos teszten megy át, hogy kizárhassuk a szoftverben rejlő hibákat.

Kapcsolatfelvétel

Halk vagy recsegő hangszóró

Halk, recsegő hangszóró

Por és kosz elől ugyan védik a hangszóróidat fémrácsok, de ezek eltömődhetnek. A száraz fogkefét hagyd otthon, és inkább hozd be hozzánk egy alapos belső tisztításra!

Ritkább esetekben a hangszóró maga is tönkremehet, de természetesen ennek cseréje sem okoz gondot.

Kapcsolatfelvétel

Gyenge mikrofon

Halk mikrofon

Hívásaid során egyre hangosabban kell beszélned, hogy a másik halljon téged? Nagy eséllyel eltömődött a a mikrofon nyílása az iPhone SE-den. A telefonod nálunk szakértő kezekben szétszedésre kerül, majd belülről tisztítjuk ki alaposan a mikrofon-nyílást. Természetesen a mikrofoncsere sem gond, ha szükséges.

Ritkábban egy alaplapi alkatrész meghibásodása lehet a gond forrása. (Audió-dekóder IC)

Kapcsolatfelvétel

Home-gomb hiba

Home gomb, Touch ID hiba

Mindannyian tudjuk, milyen érzés. Először csak erősebben kell nyomkodni, utána már elő kell varázsolni a szoftveres gombot. Hozd be inkább hozzánk, és mi szívesen kivizsgáljuk a hibát. Az elektronika és a gomb cseréje is szóba jöhet.

Ha az ujjlenyomatod nem ismeri fel a készülék, gyere el hozzánk, kivizsgáljuk, és megoldást kínálunk rá.

Természetesen szoftveres hibákat keresünk először, így a szétszedés elkerülhető.

Kapcsolatfelvétel

Térerő problémák, hívásmegszakadás

Gyenge térerő

Alaplapi és antennahibák is lehetnek a megszakadó hívásaid forrásai. Elsőként megfigyeljük teszthívásokkal a térerő erősségét. Minden lehetséges hibát ki szeretnénk zárni, ezért a bevizsgálás több napig is eltarthat.

Tipp: Próbáld ki a telefonod egy másik SIM-kártyával is, mivel a kártyában lévő elektronika is meghibásodhat.

Kapcsolatfelvétel

Töltési problémák

Nehéz töltés

A Lightning-csatlakozóba kerülő szöszök és por idővel felgyülemlenek. Gyorsan tisztítjuk, ha behozod hozzánk a készüléked, hogy ne kelljen többet össze-vissza mozgatnod a kábelt, mikor tölteni akarod.

Ha a telefonod nem játszik le hangokat, zenéket, lehet, hogy szintén a Lightning-csatlakozó eltömődése miatt van, mivel a készüléked ilyenkor azt hiheti, hogy egy kiegészítőhöz van csatlakoztatva.

Kapcsolatfelvétel

Hibás kamera

Rosszabb fényképek, hibás kamera

A kamerádban felléphetnek hibák, problémák, amire a kameramodul cseréjét ajánljuk fel, mint megoldás. A cserét természetesen nyommentesen végezzük, gyári alkatrésszel, hogy a garanciád is megmaradjon.

Ha a kameraburkolat sérült, repedt vagy tört el esetleg, természetesen tudjuk cserélni, így hozd be nyugodtan.

Kapcsolatfelvétel


* Minden meghibásodás, és ebből adódóan minden javítási munkafolyamat egyedi, ezért a jelzett időktől a valós javítási idők eltérhetnek.

Bármilyen más iPhone SE hibára is megoldást nyújtunk, hiszen tíz év alatt több, mint húszezer iPhone javítását végeztük el sikeresen, így valószínűleg már találkoztunk a tiédhez hasonló hibajelenséggel, és tudjuk a megoldást!

Nézz be műhelyünk titkaiba!

Mindig előkerül a fényképezőgépünk, ha egy számunkra új készüléket javítunk. A készült fotókat meg is osztjuk, tudjuk, hogy hozzánk hasonlóan még sokakat érdekel az iPhone-ok belső lelkivilága. Bármi érdekeset tapasztalunk, azt is feljegyezzük!

További iPhone-os cikkeket olvashatsz blogunkban

iPhone SE-hez ajánljuk

Hozz ki többet a tökéletes készülékedből.

HDD + SSD-bővítés

Szoftveres tanácsadás

Az iPhone SE rendszere kismillió kényelmi funkciójával könnyebbé teszi az életed, viszont a lemerülésedet is meggyorsíthatják. Gyere be hozzánk, és munkatársunk segít megfelelően beállítani a készüléked.

Személyes tanácsadásunk oldala

Apple Mac védófólia

iPhone fóliázás

Üveg vagy műanyag, a döntés a tied. Speciális fóliáink garantálják, hogy készüléked kijelzője nem fog karcolódni, ugyanakkor jól illik majd a kezedbe is. Gyere be hozzánk, és seperc alatt pormentesen, pontosan felrakjuk az általad választott fóliát.

iPhone fóliázás oldala

Lightning kábel

iPhone SE kiegészítők

Polcainkon csak olyan kiegészítők találhatóak, amiket mi is teszteltünk, vagy nap mint nap használunk, így minőségüket garantáljuk. Akár hangszóróra, akár kábelekre van szükséged, munkatársaink szívesen segítenek a megfelelő termékek kiválasztásában, amiket a legtöbb esetben ki is próbálhatsz.

iPhone kiegészítők vásárlása

HDD + SSD-bővítés

iPhone-flották

Szerződéses karbantartást és szervizelést is vállalunk iPhone-flották esetén, vállalatok és közintézmények számára. Egyedi, kedvezményes díjszabás alapján, igényeidhez alakítva az ügymenetet, szükség szerint oda-vissza szállítással.

Kapcsolatfelvétel

HDD + SSD-bővítés

Garanciális javítás

Ha még él a hivatalos garancia készülékeden, és az igénybevételére szükséged van, de nem akarsz a papírmunkával bajlódni, hozd el hozzánk. Átvállaljuk a terheid, és értesítünk minden fejleményről.

Kapcsolatfelvétel

HDD + SSD-bővítés

Személyes segítség

Ha vannak kérdéseid, vagy csak jobban meg szeretnéd ismerni az iPhone SE készüléked, gyűjtsd össze kérdéseid, témáid, és egyeztess velünk időpontot, hogy egy kellemesebb környezetben beszélhessük meg Veled a kérdéses témákat.

Személyes tanácsadásunk oldala

Eredeti alkatrészek + Precíz munka = Megbízható működés.

Friss szemléletmódunkból adódóan azt a megoldást keressük mindig, ami két szempontnak is megfelel: a készüléked hosszú távon is megbízhatóan fog működni és a javítás költsége is ésszerű mértékű.

Független szervizként szerencsére nem kötnek minket az Apple sok esetben rugalmatlan irányelvei: Ha egy javítás megbízhatóan megoldható egy apró alkatrész cseréjével, akkor nem a költséges fődarabcserét fogjuk javasolni. Nálunk szerencsére nincsenek ilyen szabályok.

Tapasztalatunk szerint sokkal jobban megéri Neked is és nekünk is, ha kicsit több idő alatt, minőségi munkát végzünk, nem pedig a leggyorsabb, de rövidtávú eredményre vezető megoldást választjuk.

Emiatt kizárólag eredeti alkatrészeket használunk és nem sietjük el a javítási feladatokat, de ugyanakkor tartjuk az általunk vállalt, emberi léptékű határidőket. Csak olyan javítást fogunk javasolni, aminek mi is értelmét látjuk. Célunk, hogy ugyanazzal a hibával ne kelljen kétszer visszajönnöd hozzánk.

Elérhetőségeink

Minden téren arra törekszünk, hogy könnyen elérj bennünket, és gyorsan választ adhassunk kérdéseidre.

Összes elérhetőségünk

Hívj minket! Telefonszámaink

Címünk: 1126 Budapest, Tartsay Vilmos utca 26.

Nyitvatartásunk

Küldj üzenetet!

Kérjük, töltsd ki az alábbi mezőket, ha üzenetet küldenél nekünk! Beérkező üzeneteinkre munkanapokon 4-8 órán belül igyekszünk válaszolni.


E-mail címünk

iPhone szervizrészlegünk e-mail címe: szerviz@appsolute.hu