Eredeti alkatrészeink és hozzáértésünk miatt biztos, hogy elégedetten távozol majd.

Az iPhone SE javításánál csak és kizárólag gyári alkatrészek kerülnek használatra, és tíz év tapasztalatát felhasználva precízen, gyorsan végezzük el a javítást. Természetesen javításainkra hosszú távú garanciát vállalunk. Célunk a pozitív tapasztalat a részedről, és örülünk, ha azt másokkal is megosztod. Reméljük, hogy a Te problémádra is megoldást találunk.

iPhone SE szerviz

iPhone SE tipikus hibái

Átlagosan minden negyedik ügyfelünknek még mindig ott lapul a zsebében az iPhone SE készülék. Ezen készülékek majdnem összes hardveres és szoftveres problémájára megoldást kínálunk. Csak gyári alkatrészeket használunk, és a legtöbb munkánkra 12 hónap garanciát vállalunk. A precíz, odafigyeléssel elvégzett javításaink és eredeti, minőségi alkatrészeink miatt készüléked megőrzi gyári garanciáját, ha nincs azt kizáró probléma vele.

Egyeztessünk időpontot

 

iPhone SE színvariációk

Ha a telefonodba víz, vagy egyéb folyadék kerül, az alaplapi áramkörök oxidálódni kezdhetnek, ami készüléked meghibásodásának lehet oka.

Minél előbb hozd be hozzánk a telefonod egy belső tisztításra, mivel lehet, hogy az első pár órában még nem lesz gondod, de idővel csökkennek az esélyei az iPhone SE megmentésének.

Részletek

A készüléked akkumulátorcseréjét 7-800 töltésciklus után ajánljuk. Ha úgy érzed, hogy gyakrabban van töltőn, mint kellene, hozd be hozzánk, ugyanis mindig van hozzá csereakkumulátorunk.

Csere előtt az akkumulátorod alapos teszten megy át, hogy kizárhassuk a szoftverben rejlő hibákat.

Részletek

Por és kosz elől ugyan védik a hangszóróidat sűrű rácsok, de idővel ezek eltömődhetnek. A száraz fogkefét hagyd otthon, és inkább hozd be hozzánk készülékedet egy alapos belső tisztításra!

Ritkább esetekben a hangszóró maga is tönkremehet, de természetesen ennek cseréje sem okoz gondot.

Részletek

Hívásaid során egyre hangosabban kell beszélned, hogy a másik halljon téged? Nagy eséllyel eltömődött a a mikrofon nyílása az iPhone SE-den. A telefonod nálunk szakértő kezekben szétszedésre kerül, majd belülről tisztítjuk ki alaposan a mikrofon-nyílást. Természetesen a mikrofoncsere sem gond, ha szükséges.

Ritkábban egy alaplapi alkatrész meghibásodása lehet a gond forrása. (Audió-dekóder IC)

Részletek

A kamerádban felléphetnek hibák, problémák, amire a kameramodul cseréjét ajánljuk fel, mint megoldás. A cserét természetesen nyommentesen végezzük, gyári alkatrésszel, hogy a garanciád is megmaradjon.

Ha a kameraburkolat sérült, repedt vagy tört el esetleg, természetesen tudjuk cserélni, így hozd be nyugodtan.

Részletek

Mindannyian tudjuk, milyen érzés. Először csak erősebben kell nyomkodni, utána már elő kell varázsolni a szoftveres gombot. Hozd be inkább hozzánk, és mi szívesen kivizsgáljuk a hibát. Az elektronika és a gomb cseréje is szóba jöhet.

Ha az ujjlenyomatod nem ismeri fel a készülék, gyere el hozzánk, kivizsgáljuk, és megoldást kínálunk rá.

Természetesen szoftveres hibákat keresünk először, így a szétszedés elkerülhető.

Részletek

A Lightning-csatlakozóba kerülő szöszök és por idővel felgyülemlenek. Gyorsan tisztítjuk, ha behozod hozzánk a készüléked, hogy ne kelljen többet össze-vissza mozgatnod a kábelt, mikor tölteni akarod.

Ha a telefonod nem játszik le hangokat, zenéket, lehet, hogy szintén a Lightning-csatlakozó eltömődése miatt van, mivel a készüléked ilyenkor azt hiheti, hogy egy kiegészítőhöz van csatlakoztatva.

Részletek

Alaplapi és antennahibák is lehetnek a megszakadó hívásaid forrásai. Elsőként megfigyeljük teszthívásokkal a térerő erősségét. Minden lehetséges hibát ki szeretnénk zárni, ezért a bevizsgálás több napig is eltarthat.

Tipp: Próbáld ki a telefonod egy másik SIM-kártyával is, mivel a kártyában lévő elektronika is meghibásodhat.

Részletek


* Minden meghibásodás, és ebből adódóan minden javítási munkafolyamat egyedi, ezért a jelzett időktől a valós javítási idők eltérhetnek.

Ha olyan iPhone hibajelenséggel találkoznál, amelyről nem ejtettünk szót, akkor is bátran keress minket, hiszen 2007 óta több tízezer iPhone javítását végeztük el sikeresen, így valószínűleg már találkoztunk a tiédhez hasonló hibajelenséggel, és tudjuk a megoldást!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Eredeti alkatrészek + Precíz munka = Megbízható működés.

Friss szemléletmódunkból adódóan azt a megoldást keressük mindig, ami két szempontnak is megfelel: a készüléked hosszú távon is megbízhatóan fog működni és a javítás költsége is ésszerű mértékű. Független szervizként szerencsére nem kötnek minket az Apple sok esetben rugalmatlan irányelvei: Ha egy javítás megbízhatóan megoldható egy apró alkatrész cseréjével, akkor nem a költséges fődarabcserét fogjuk javasolni. Nálunk szerencsére nincsenek ilyen szabályok.

Tapasztalatunk szerint sokkal jobban megéri Neked is és nekünk is, ha kicsit több idő alatt, minőségi munkát végzünk, nem pedig a leggyorsabb, de rövidtávú eredményre vezető megoldást választjuk. Emiatt kizárólag a legjobb minőségű alkatrészeket használjuk és nem sietjük el a javítási feladatokat, de ugyanakkor tartjuk az általunk vállalt, emberi léptékű határidőket. Csak olyan javítást fogunk javasolni, aminek mi is értelmét látjuk. Célunk, hogy ugyanazzal a hibával ne kelljen kétszer visszajönnöd hozzánk.

Nézz be műhelyünk titkaiba!

Mindig előkerül a fényképezőgépünk, ha egy számunkra új készüléket javítunk. A készült fotókat meg is osztjuk, tudjuk, hogy hozzánk hasonlóan még sokakat érdekel az iPhone-ok belső lelkivilága. Bármi érdekeset tapasztalunk, azt is feljegyezzük!

További iPhone-os cikkeket olvashatsz blogunkban

További szolgáltatásaink

Az iPhone-on futó iOS szoftver rengeteg kényelmi funkcióval próbálja megkönnyíteni életünket, azonban ez a funkcióbőség az akkuidőnk rovására is mehet.

3D üvegfóliánk vagy karcálló műanyag védőfóliáink megvédik az iPhone sérülékeny kijelzőjét. A megvásárolt védőfóliát pormentesen felhelyezzük készülékedre.

Az általunk forgalmazott iPhone kiegészítőket mi is használjuk, így közvetlen tapasztalatainkra alapozva tudunk segíteni kiválasztani a Számodra legmegfelelőbb terméket.

Vállalatok és szervezetek iPhone-flottájának szerződéses karbantartását és szervizét is vállaljuk egyedi díjszabás alapján, rugalmas ügymenettel, akár futárszolgálattal.

Az iPhone-ok gördülékeny garanciaügyintézését is vállaljuk, így nem kell bajlódnod a hivatalos Apple szervizek sokszor nehézkes ügymenetével.

Ha szeretnéd jobban megismerni iPhone készüléked "lelkét", gyűjtsd össze kérdéseidet, hogy egy finom kávé mellett átbeszéljük Veled a kérdéses témaköröket.

Elérhetőségeink

Minden téren arra törekszünk, hogy könnyen elérj bennünket, és gyorsan választ adhassunk kérdéseidre.

Összes elérhetőségünk

Szervizfutár

Háztól-házig szolgáltatásunk segítségével ki sem kell mozdulnod otthonról: elmegyünk hibás készülékedért, majd javítást követően vissza is szállítjuk Hozzád.

Részletek

Címünk: 1126 Budapest, Tartsay Vilmos utca 26.

Nyitvatartásunk

Sürgős esetekre

Telefonszámainkat sürgős esetekre tartjuk fent, elsősorban az email-es vagy személyes kapcsolattartást részesítjük előnyben.

Küldj üzenetet!

    Kérjük, töltsd ki az alábbi mezőket, ha üzenetet küldenél nekünk! Beérkező üzeneteinkre igyekszünk a lehető leghamarabb válaszolni.


    E-mail címünk

    iPhone szervizrészlegünk e-mail címe: szerviz@appsolute.hu