Címke: garmin vivoactive 3 teszt

Garmin vivoactive 3 teszt

Kipróbáltuk az ígéretes Garmin vivoactive 3 okosórát. A vivoactive 3 teszt ihletői a külföldi bloggerek voltak, ők ugyanis ódákat zengtek az óráról. Gondoltuk, nekünk is érdemes tesztelni az amúgy gyönyörű formájú, elegáns megjelenésű okosórát. A teszt során a különböző sport módok közül talán a legáltalánosabbat, a futást próbáltuk ki. Néztük az okosóra aktivitásmérését, a hordhatóságát, a megjelenését, az ellenállóságát, vízállóságát és még számtalan egyéb funkciót. Az edzés után részletes elemzés érkezett az iPhone-ra: láttuk a pulzusunkat az edzés különböző időpontjaiban, a szintkülönbséget, amit megtettünk, a GPS jel pontosan követte az útvonalunkat. Ezt el is vártuk egy ilyen nagy múltú GPS eszköz-gyártó cégtől, mint a Garmin.

Szóval a terméket a tesztünk után el is helyeztük az APPSolute boltjában, ami most már készletről kapható, 1 év hivatalos magyar cseregaranciával. Sőt, ha nem vagy biztos a döntésedben, kölcsön is tudjuk adni az órát tesztelésre. Biztosak vagyunk benne, hogy el fogja nyerni a tetszésedet. A saját teszted előtt persze, olvasd el a mi okosóra tesztünk tanulságait, e Garmin sportóra előnyeiről, hátrányairól. Ha bármi kérdésed van, nagyon szívesen segítünk: írj egy e-mail a bolt@appsolute.hu -ra!

vívoactive 3, garmin, futás, aktivitásmérés, futás elemzés, futás statisztika készítés

Okosóra sportoláshoz


Garmin vivoactive 3 teszt: okosóra örökmozgóknak

“Hazaérve leállítottam a mérést, majd pár másodperccel később megérkezett a telefonomra is a jelzés: az aktivitás megtekinthető. Megnyitva egyből láthattam, hogyan változott a pulzusom futás közben, kilométerre lebontva visszanézhettem sebességemet és a szintkülönbséget is. Ez egyértelműen jobb annál, mint amit az iPhone-om mutat, és szerintem a vivoactive 3 (ebben is) felülmúlja az Apple Watch-ot.”

A Garmin vivoactive 3 futóóra (talán a sportóra helyesebb kifejezés) rövid idő alatt a szívünkbe lopta magát. A készüléket többen is teszteltük, és az első 4 dolog, ami eszünkbe jut róla: gyönyörű a kijelzője, egyszerű a használata, szokatlanul hosszú az akkumulátorideje és egy profi aktivitásmérő óra. Cikkemben szeretném alaposan bemutatni ezt az okosórát; szokás szerint minden előnyét és hátrányát megemlítem, hogy ha Garmin vivoactive 3 sportórán gondolkozol, akkor kellő szakmai megalapozottsággal hozhass döntést. A Garmin elég sok futóórát, GPS-es eszközt, sportkiegészítőt gyárt, sportórából sem ez az egyetlen választás, érdemes ránézned péládul a Fénix 5-re is, ha okosóra vásárlásán gondolkozol.

Olvass tovább, hogy megismerd véleményünk! »