Garmin Vívoactive 3

Szállítható: 1-3 napon belül.

A szállítási idő teljesítési függ a hivatalos partner aktuális raktárkészletétől!

Induló ár: 82 990 Ft

Kérd egyedi, kedvezményes ajánlatunkat!

Magyarországi garancia

A Garmin termékeket a hivatalos, magyarországi Garmin képviselet támogatásával és garanciális hátterével árusítjuk.

Miért fontos ez?

Erős, elegáns, aktivitásmérő okosóra sportoláshoz, a GPS piac vezetőjétől – magyar nyelvű menüvel

 • 15-nél több, előre feltöltött GPS-es és beltéri sportalkalmazás (jógához, futáshoz, úszáshoz, stb.)
 • Erőnlét és stressz szint mérés a VO2 max és fitnesz-kor becslésekkel, ²
 • Számos kapcsolt szolgáltatás: okos értesítések, automatikus tevékenység feltöltés a Garmin Connectre, LiveTrack és a továbbiak
 • Akkumulátoros üzemidő: általános használattal, okosóra módban 7 nap! GPS használattal 13 óra!
 • És még megszámlálhatatlan okos funkció, lásd a részletes leírásunkban, lejjebb.

Összefoglaló cikkünk a vivoactive 3 sportóráról

Szín


Mennyiség

Garmin vívoactive 3: tudatos életvitel, fejlődésközpontú sportolás

A Garmin vívoactive 3 okosórát az aktív életre tervezték. Több mint 15 sportág közül választhatsz és bármelyiket egy pillanat alatt indíthatod. A beépített GPS rögzíti a megtett távolságot, ütemet, helyzetet és még sok-sok hasznos információt a kültéri sportolásaid során. Innentől kezdve nincs mellébeszélés, mozdulj ki és mérd a teljesítményed!

Garanciális tudnivalók

…avagy miért nem mindegy, hol vásárolod Garmin vívoactive 3 órádat!

Ha körülnézel az interneten, mindig lesz egy “olcsóbb” ár. Légy óvatos, sok helyen elfelejtik közölni a garanciális feltételeket!

Garanciális igényt csak a hivatalos, magyarországi Garmin márkaképviseletnél, a Navi-Gate Kft-nél lehet érvényesíteni. Mi kizárólag tőlük beszerzett Garmin termékeket árusítunk üzletünkben, így minden Garmin sportkarórához 1 év cseregaranciát tudunk biztosítani. Fontos: a nem hivatalos forrásból vagy külföldről beszerzett Garmin termékeket még térítés ellenében sem cseréli / javítja a magyarországi képviselet! (A megsérült órát is nagyon kedvező feltételekkel tudjuk kicseréltetni, amennyiben az magyarországi eladású.)

Az okosóra, melyet teljesen egyedivé tehetsz

A vívoactive 3 kompatibilis a Connect IQ áruházzal, ahonnan óraszámlapokat, widgeteket vagy alkalmazásokat tölthetsz le az okosórára, így teljesen személyre szabhatod. Ha lakásod SmartThings lámpákkal van felszerelve, távolról akár azokat is vezérelheted, de áttekintheted például az időjárást is az AccuWeather alkalmazásokkal. Az ingyenes Face It™ használatával pedig saját fényképeidet láthatod el egyedi mutatókkal és számokkal.

garmin vívoactive 3, garmin okosóra teszt, garmin vivoactive 3 teszt, vivoactive teszt, okosóra sportoláshoz, garmin okosóra, gps, alvásstatisztika mérés, rem fázis, fényerő szabályozás, vízálló, gps okosóra okosóra gps vivoactive 3 gps sim kártyás okosóra okosóra sim kártyával okosóra sim kártya stressz szint mérés stressz szint mérő okosóra iphonehoz gps óra futáshoz okosóra sim kártyás okosóra ár okosóra magyar menüvel okosóra ios okos karóra garmin vivoactive ár aktivitásmérő futóóra gps futóóra gps-es futóóra futóóra gps navigációs óra vérnyomásmérő okosóra vízálló karóra vízálló okosóra sport karóra smart óra garmin okosora

Futóóra? Sportóra? 15 beépített sportprogram!

A Garmin vívoactive 3 segít aktívan élni. Az okosórán előre betöltöltve 15 sportág közül választhatsz. Ezáltal pedig könnyen rákaphatsz új sportok ízére. Akár golfozni, biciklizni, jógázni mész, akár a SUP-ot szeretnéd éppen kipróbálni egy pillanat alatt a kért program fut a karodon! Ha kültérre indulsz, nyugodtan hagyd otthon telefonod, a vívoactive 3 – a GPS vevőjével – minden fontos adatot rögzíteni fog. A snowboardtól kezdve az úszásig legalább egy tucat lehetőség közül választhatsz. A vívoactive 3 minden túlzás nélkül kijelenthető, hogy egy magas színvonalú aktivitásmérő óra: részletes statisztikákat tudsz vezetni a pulzusszámodról, az alvásminőségedről, a stressz-szintedről és minden edzésedet részletesen kielemezheted. Nem árt, ha tudod, hogy aminek figyelmet szentelsz, az erősödik: igaz ez a Garmin óra és az edzésed esetében is is: ha figyeled tudatosan az edzéseidet, akaratlanul is fejlődni fogsz.

Ellenállóság – kompromisszumok nélkül

Bátran vidd magaddal az órát, bármilyen időjárás is legyen odakint. Nemcsak hogy úszni vagy zuhanyozni lehet benne, de a Garmin Chroma Display™ akkor is látható, ha közvetlenül éri a napfény. Mindezt az extra-ellenálló Corning® Gorilla® üveggel. A Side Swipe™ beviteli rendszer gyors  görgetést, navigációt tesz lehetővé a menükben, widgetek között. Azt is eldöntheted, hogy a hüvelyk vagy a mutatóujjaddal görgetsz, ez is beállítható az okosóra menüjében. Kényelmes, egyszerű és a képernyő is mindig jól látható – ez a vívoactive 3.

Garmin okosóra magyar nyelvű menüvel

Az óra kompatibilitás terén is kiemelkedő. Gond nélkül kapcsolódik az iPhone-hoz, észrevétlenül és zavartalanul működik iOS rendszerrel. A sok luxusfunkció mellett azonban könnyen elfeledkezhetünk egy – a smart eszközök terén – eddig közel sem magától értetődő dologról: az okosóra magyar nyelvű menüvel használható. (Ez egyébként jellemző a Garmin márkára: kiemelten figyel a felhasználói élményre.)

A Garmin vívoactive 3 sportóra az alábbi változatokban vásárolható meg:

Szín Cikkszám Ár
Fekete acél 010-01769-02 75 900,-
Fekete/szürke 010-01769-12 92 900,-
Fehér acél 010-01769-22 75 900,-

garmin vívoactive 3 sportkaróra, garmin vívoactive 3 okosóra, garmin vivoactive 3 teszt, vívoactive 3 teszt, vivoactive teszt, garmin okosóra teszt, gps okosóra okosóra gps vivoactive 3 gps sim kártyás okosóra okosóra sim kártyával okosóra sim kártya stressz szint mérés stressz szint mérő okosóra iphonehoz gps óra futáshoz okosóra sim kártyás okosóra ár okosóra magyar menüvel okosóra ios okos karóra garmin vivoactive ár aktivitásmérő futóóra gps futóóra gps-es futóóra futóóra gps navigációs óra vérnyomásmérő okosóra vízálló karóra vízálló okosóra sport karóra smart óra garmin okosora, garmin óra

Tölts le vagy hozz létre edzéseket!

Tartsd frissen edzőnaptáradat! Készítsd el egyedi futó, kerékpáros vagy kardió terved, vagy éppen le is tölthetsz egyet! A vívoactive 3 sportóra figyelemmel kíséri a gyakorlataidat, ismétléseidet és a szetteket is. Arra is ügyel, mikor kell pihenned. Még haladó sportolók is beleesnek néha abba a hibába, hogy túlhajszolják magukat. A jó hír, hogy veled ez innentől nem fog előfordulni.

A Garmin vívoactive 3 okosóra nem alszik: fitnesz- és stressz-szint figyelés 0-24-ben

Nehéz mindig megfigyelni magunkat, állapotainkat, pedig a tudatos életmódhoz ez erősen ajánlott. Ebben is segít neked a Garmin vívoactive 3. Figyelemmel kísérheted a legfontosabb fitnesz és wellness adataidat az egész nap működő Elevate™, csuklón mért szívritmusinformációkkal ². A begyűjtött adatokkal a vívoacitve 3 megbecsüli a VO2 max értékedet és fitnesz korodat. Ez a két adat pedig a fizikai állóképességedet tükrözi, melyet megfelelő gyakorlatokkal fejleszthetsz is. Figyeli ezen kívül a HRV-t (szívfrekvencia-variabilitás) mely a stressz-szinted megjelenítésére használ. Ezeknek az a célja, hogy megtudja, mi okozhatja szervezeted számára a fizikai vagy érzelmi feszültséget és talán így csökkenteni tudod majd a nyomást. Én kezdek beleszédülni, mi mindent tud ez a sportóra, Te hogy bírod? Nézzük tovább! :)

Mindig kapcsolódva

Az élet nem áll meg, ezért a vívoactive 3 akkor is kapcsolódva maradhat a telefonoddal, amikor keményen sportolsz vagy edzel. Ha arra alkalmas okostelefonnal társítod (például egy iPhone-hoz), szöveges üzeneteket kaphatsz, vagy akár válaszolhatsz is rájuk. Láthatod a közösségi oldalak értesítéseit, e-maileket és egyéb adatokat, közvetlenül a csuklódon. Keresd meg telefonodat, vezéreld a zenelejátszót vagy mutasd meg ismerőseidnek a LiveTrack segítségével, merre jársz éppen. Ha végeztél a tevékenységgel, az okosóra automatikusan feltölti azt a Garmin Connect online fitnesz közösségi oldalra.

Megosztás és versenyek

A tevékenységek feltöltése a Garmin Connectre számos új lehetőséget biztosít. A Garmin Connect egy élénk közösség, ahol az emberek megoszthatják tevékenységeiket vagy akár versenghetnek is. Részt vehetsz kihívásokban és bátoríthatod a barátaidat az új sikerek elérésére. Az elért győzelmeket pedig közzé is teheted a közösségi médiában. A Garmin Connect ingyenes, weben vagy telefonon is elérhető a Garmin Connect™ Mobile alkalmazással.

Fizess kényelmesen

A vívoactive 3 a cég első hordható eszköze, mely Garmin Pay¹ érintés alapú funkcióval is rendelkezik. Ez a szolgáltatás Magyarországon még nem érhető el, de remélhetőleg ezen egy szoftverfrissítéssel segíteni fog a gyártó. Addig is, a hiányosságot ellensúlyozza az, hogy az okosóra magyar menüvel is használható.

 

Miért ezt választottuk?

Kiemelten figyelünk arra, hogy APPSolute bolt polcaira kizárólag minőségi eszközök kerüljenek fel. Ez több utánajárást igényel ugyan, viszont így tudjuk nyugodt szívvel ajánlani a boltunkban elérhető összes terméket, legyen az egy MacBook Pro a hipergyors és örömteli munkavégzéshez, egy GoPro Hero5 a vadabb élményekhez, egy DJI drón az emelkedett perspektívákhoz, vagy éppen a Garmin vívoactive 3 okosóra sportoláshoz, a tudatos életmódhoz, a fejlődéshez. Az Appsolute webshopban elérhető összes eszköz méltó arra, hogy egy polcon szerepeljen az Apple termékeivel. Sőt, a Garmin vívoactive 3 okosóra szerintünk komoly riválisa lesz az Apple Watch sorozatoknak.

Garmin termékek Budapesten, az APPSolute boltban

Az okosóra megrendelhető ezen az oldalon a fenti “Kosárba helyezem” gombra kattintva, majd a megrendelésnél választhatod a helyszíni átvételt XII. kerületi üzletünkben (közvetlenül az APPSolute szerviz mellett) vagy az ingyenes házhozszállítást is. Természetesen boltunkba betérve könnyebben összehasonlíthatod a Garmin okosóráit, például a vívoactive 3-at vagy a fénix 5, 5S, 5X modelleket és szívesen segítünk is ismereteinkkel, tapasztalatainkkal a döntés meghozatalában. Addig is, a vívoactive 3 okosóra tesztünk összefoglalóját itt olvashatod.

Fizikai jellemzők

Méret, Szélesség x Magasság x Mélység:  43.4 x 43.4 x 11.7 mm
Kijelző méret (Szélesség x Magasság):  30.4 mm képátló
Kijelző felbontás (Szélesség x Magasság):  240 x 240 képpont
Kijelző típus: transzflektív MIP színes érintőkijelző, Corning® Gorilla® Glass 3
Súly: 43,0g
Akkumulátor: lítium-ion
Működési idő: GPS módban akár 13 óra, okosóraként akár 7 nap
Vízhatlan: Igen
Nagy érzékenységű vevő: Igen
Glonass műholdas rendszer használata: Igen

Térképek és Memória

Beépített memória:  7 edzés vagy 14 napos tevékenységkövetés

A Garmin vívoactive 3 funkciói

 • Szívritmus jeladó
 • Lépésszámláló (Foot pod) (opcionális jeladóval)
 • Kerékfordulat és ütem jeladó (opcionális jeladóval)
 • Garmin Connect™ kompatibilis (online közösség, ahol elemezhetők és megoszthatók az adatok)
 • Edzések (versenyzés korábbi edzésekkel)
 • Auto Pause® (szünetelteti az edzést időre vagy sebességre)
 • Auto Scroll (az adatképernyőket váltja automatikusan)
 • Auto Lap® (automatikusan új kört indít)
 • Egyszerű edzések (idő, távolság, kalória cél megadás)
 • Ütem riasztás (jelez, ha kiesett az ütemből)
 • Idő/távolság riasztás (cél elérésekor jelez)
 • Intervallum edzés (beállítható edző és pihenő idők)
 • Személyre szabható képernyők
 • Barometrikus magasságmérő
 • Sportóra
 • Rezgő riasztás
 • Hőmérséklet
 • Edzés hatékonyság
 • Szívritmus alapú kalóriaszámítás
 • Úszási adatok (csapás típusa és száma, medence hossz)
 • Bluetooth technológia
 • Garmin Connect™ Mobile kompatibilis
 • Okostelefonon keresztül kapcsolt funkciók
 • okosóra magyar nyelvű menüvel
Egyéb extrák:
 • Golf, sí, snowboard, evezés, edzőtermi és fitnesz profilok
 • VO2 max számítás
 • oldalsó érintőpanel
 • Garmin fizetés (Csak a résztvevő bankok egyes kártyáival használható, NFC-képes terminálokon. További információkért kattints ide.)

Magyar nyelvű használati útmutató

A termék magyar nyelvű használati útmutatója ide kattintva érhető el.

Segítség a vásárláshoz – hívj bennünket: +36 20 3 666 999