Címke: Garmin sportóra

Ez az oldal a Garmin sportóra kínálatát hivatott megismertetni az érdeklődőkkel.

Ide gyűjtöttük azokat a cikkeket, teszteket, melyek a cég sportóráiról szólnak. (A tesztekhez görgess lejjebb!)

Legutóbbi írásunk: Garmin vivoactive 3 teszt

S hogy miért foglalkozunk ennyit a Garmin márkával? Ennek az az egyszerű oka, hogy a cég csúcsminőséget nyújt. (Nem véletlen, hogy a GPS eszközök gyártása terén a vállalat a piacvezető pozíciót élvezi.)

A márka legjobb sportórái, okosórái az APPSolute boltban is elérhetők, online rendeléssel, ingyenes házhozszállítással: Garmin sportórák, okosórák, futóórák

vívoactive 3, garmin, futás, aktivitásmérés, futás elemzés, futás statisztika készítés

Okosóra sportoláshoz


Garmin vivoactive 3 teszt: okosóra örökmozgóknak

“Hazaérve leállítottam a mérést, majd pár másodperccel később megérkezett a telefonomra is a jelzés: az aktivitás megtekinthető. Megnyitva egyből láthattam, hogyan változott a pulzusom futás közben, kilométerre lebontva visszanézhettem sebességemet és a szintkülönbséget is. Ez egyértelműen jobb annál, mint amit az iPhone-om mutat, és szerintem a vivoactive 3 (ebben is) felülmúlja az Apple Watch-ot.”

A Garmin vivoactive 3 futóóra (talán a sportóra helyesebb kifejezés) rövid idő alatt a szívünkbe lopta magát. A készüléket többen is teszteltük, és az első 4 dolog, ami eszünkbe jut róla: gyönyörű a kijelzője, egyszerű a használata, szokatlanul hosszú az akkumulátorideje és egy profi aktivitásmérő óra. Cikkemben szeretném alaposan bemutatni ezt az okosórát; szokás szerint minden előnyét és hátrányát megemlítem, hogy ha Garmin vivoactive 3 sportórán gondolkozol, akkor kellő szakmai megalapozottsággal hozhass döntést. A Garmin elég sok futóórát, GPS-es eszközt, sportkiegészítőt gyárt, sportórából sem ez az egyetlen választás, érdemes ránézned péládul a Fénix 5-re is, ha okosóra vásárlásán gondolkozol.

Olvass tovább, hogy megismerd véleményünk! »