Címke: aktivitásmérő óra

Az aktivitásmérő ciklus: mérj – javíts – mérj… 

Bármilyen területen is kívánunk fejlődni az életben, fontos hogy teljesítményünket mérni tudjuk és egy következő nekifutásra javítsunk az eredményünkön. A profi sportban is alapvető fontosságú a pontos visszacsatolás edzéseinkről, aktuális teljesítményünkről.

Okosóra futáshoz, úszáshoz… ma már mindenhez

És a jóhír, hogy ma már a teljesítménymérés az aktivitásmérő, pulzusmérő okosóráknak köszönhetően minden profi sportoló számára elérhetővé vált. Rengeteg márka kínálja potom pénzekért a “csúcsszuper” okos kütyüjét, de erre a területre is igaz, hogy nem minden arany ami fénylik.

Hogyan válasszunk a több tucat márka közül?

Az APPSolute-ban – noha egy Apple szerviz és szaküzlet vagyunk – fontos témának tartjuk a tudatos életmódot, az aktív életet, sportolást. Szeretünk mi is élni a 21. századi okos eszközök adta lehetőséggel és ami számunkra bevált, például egy okosóra futáshoz, könnyen a Boltunk polcain végzi, hiszen ami jó, azt szívesen terjesztjük, forgalmazzuk. Az aktivitásmérő órák terén már régebben is a Garmin márkára esett a választásunk, hiszen a közel 3 évtizede működő (és szépen fejlődő) cég stratégiájában érződik a hosszútávú gondolkodás, minőségben pedig példaértékű.

Mivel jellemző ránk, hogy a felhasználói élményben nem szeretünk kompromisszumot kötni és néhány Garmin termék már bizonyított nálunk, úgy éreztük érdemes többet foglalkozni ezzel a területtel: legutóbb a vivoactive 3 okosórát teszteltük és ahogy az lenni szokott egy “a vizsgán átment” eredmény után, a boltunk polcára is került.

Ezen az oldalon olyan cikkek, bejegyzések, termékek lesznek találhatók, melyekben főként a Garmin okosóráival foglalkozunk, de természetesen a jövőben elképzelhető minden hasonlóan jó termék az aktivitásmérő címke alatt.

vívoactive 3, garmin, futás, aktivitásmérés, futás elemzés, futás statisztika készítés

Okosóra sportoláshoz


Garmin vivoactive 3 teszt: okosóra örökmozgóknak

“Hazaérve leállítottam a mérést, majd pár másodperccel később megérkezett a telefonomra is a jelzés: az aktivitás megtekinthető. Megnyitva egyből láthattam, hogyan változott a pulzusom futás közben, kilométerre lebontva visszanézhettem sebességemet és a szintkülönbséget is. Ez egyértelműen jobb annál, mint amit az iPhone-om mutat, és szerintem a vivoactive 3 (ebben is) felülmúlja az Apple Watch-ot.”

A Garmin vivoactive 3 futóóra (talán a sportóra helyesebb kifejezés) rövid idő alatt a szívünkbe lopta magát. A készüléket többen is teszteltük, és az első 4 dolog, ami eszünkbe jut róla: gyönyörű a kijelzője, egyszerű a használata, szokatlanul hosszú az akkumulátorideje és egy profi aktivitásmérő óra. Cikkemben szeretném alaposan bemutatni ezt az okosórát; szokás szerint minden előnyét és hátrányát megemlítem, hogy ha Garmin vivoactive 3 sportórán gondolkozol, akkor kellő szakmai megalapozottsággal hozhass döntést. A Garmin elég sok futóórát, GPS-es eszközt, sportkiegészítőt gyárt, sportórából sem ez az egyetlen választás, érdemes ránézned péládul a Fénix 5-re is, ha okosóra vásárlásán gondolkozol.

Olvass tovább, hogy megismerd véleményünk! »