webshop menü
Szösszenet #élménybeszámoló

iPhone vs. Android konferencia

iPhone vs. Android konferencia 2010. április 8. Wax Kultúrgyár - Mi ott leszünk! Gyere Te is!

Az APPSolute iPhone szerviz képviseletében mi is részt veszünk az iPhone vs. Android konferencián április 8-án, szakmai partnerként. Ez alkalomból szeretnénk felajánlani egy ajándék jegyet annak a szerencsés iPhone- vagy iPod-tulajdonosnak, aki ír ehhez a bejegyzéshez egy kommentet és őt sorsoljuk ki nyertesnek!

Bármit írhatsz, akár mesélhetsz is :) Csak valós e-mail címmel kommentálj, így tudunk értesíteni, ha Te nyertél. A 2010. április 4. éjfélig beérkező kommenteket tudjuk elfogadni.

Mi ott leszünk! Gyere Te is! További infó: iPhonevsAndroid.hu

Frissítés #1: Ma délután a random.org segítségével kisorsoltuk a szerencsés nyertest ZS3NI személyében. Sajnos Ő nem ér rá rajta kívülálló okok miatt, ezért holnap új nyertest sorsolunk a maradék 11 pályázó közül :)

Frissítés #2: Pótnyertesünk Rabb Ferenc! Gratulálunk neki, remélhetőleg majd személyesen is!

Értesítsünk új cikkeinkről?

Ha tetszett a cikkünk, feliratkozhatsz értesítési listánkra.

Nem küldünk semmiféle reklámot, csak újonnan megjelent cikkeinkről értesítünk.

16 hozzászólás

  1. Hencida on

    Tudom, hogy a női nem képviselőjeként nem élvezek elsőbbséget! Talán érdekes lehet azonban, ha megemlítem, hogy tavaly, amikor megvettem az első iPhone-omat, kettő hét múlva már saját magam jb-tem és azóta sem kértem „szakember” fizikai segítségét ezügyben. Folyamatosan figyelemmel kísérek minden itthoni oldalt, ami kedvenc készülékemmel foglalkozik és tagja vagyok ezen közösségeknek, ahol a többiek nagyon kedvesek velem… vajon miért??? :-) Üdv: Hencida

    Válasz
  2. Szabados Balázs on

    Eddig mindig a Nokiára esküdtem, nemrég vettem egy Iphone-t és mostmár nem tudnak meggyőzni arról, hogy ennél lenne jobb telefon. :-)

    Válasz
  3. greg on

    volt olyan kommentár, hogy a konferencián miért nem téma a nokia okos telefonok sokasága, a symbian op.rendszer, de most kicsit tényleg úgy tűnik elmegy a Nokia mellett e két másik platform. persze vannak ígéretes dolgok nokia fronton is, de pl webapp-ok tekintetében azért az iphone és az android leveri a symbian-t mint vak a poharat.

    Válasz
  4. Dr. iPod on

    @Mariann: ez a rész szerintem még durvább:

    Sokaknak okozott már gondot kapcsolataikban ez a ragaszkodás; hét százalék ismerte be, hogy baráti vagy egyéb kapcsolata azért szakadt meg, mert konfliktust okozott az, hogy túl sok időt tölt el az iPhone-nal (már egy szlengkifejezés is született erre: „iPhone-widow”, azaz „iPhone-özvegy”).

    Válasz
  5. Mariann on

    Nemrég olvastam arról, hogy milyenek az iPhone-függők.
    (http://itcafe.hu/hir/iphone_addict_stanford.html)
    Innen egy rövid idézet, ami tökéletesen jellemzi a „kapcsolatomat” Almácskával:

    …a tulajdonosok másképp kezelik az iPhone-jukat, mint más elektronikai eszközöket, gyakran élőlényként tekintenek rá, megszemélyesítik az eszközt: 3 százalékuk nem tűri, hogy más is megérintse, s ugyancsak három százaléknyian egyedi nevet adnak a kütyünek – mit több, 9 százalékuk elismerte, hogy megsimogatta már kedvességből, míg nyolc százalékuk bevallotta, hogy eszébe jutott már az, hogy az iPodja esetleg féltékeny az iPhone-jára.

    Valahogy így van ez nálam is…:)

    Válasz

    Vélemény, hozzászólás?

    Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük