#iphone #szervizkaland #blog

Kijelzőcsere egy törött iPhone 6-ban

Már van raktáron iPhone 6-hoz gyári kijelzőnk, melyet 1-2 órás (sürgős esetben még gyorsabb!) átfutási idővel tudunk nyommentesen beépíteni a készülékbe. A beépített kijelzőmodulra Magyarországon egyedülálló módon mi 12 hónap garanciát vállalunk, ezt a gyári kijelzőmodul kifogástalan minősége teszi lehetővé számunkra. A kijelzőcsere a szakszerű szerelésünknek köszönhetően észrevehetetlen a készüléken, tehát ha a készüléken nincs más sérülésnyom, nem érte víz vagy nedvesség, akkor a telefon kijelzőjének cseréje után a gyári garancia is megmarad.

A gyári kijelző használata azért fontos, mert az utángyártott alkatrészek minősége jóval gyengébb (fehér szín esetén árnyalatnyi színeltérés is lehetséges) és nagyon gyorsan tönkremennek, félreérzékelnek a hamisítványok.

A készülékre érdemes egy tokot vásárolni, amely a kijelzőt és a hátlapot is védi a sérülésektől. A kijelző cseréje után a szaküzletünkben található tokok árából 10% kedvezményt tudunk biztosítani és a kijelző fóliázását féláron vállaljuk.

Az első iPhone 6 kijelzőcserék

Nem is kellett sokat várnunk a készülék megjelenését követően az első néhány törött készülék beérkezésére. Nehezen ugyan, de már be is tudtunk szerezni komplett gyári kijelzőmodulokat az iPhone 6 és az iPhone 6 Plus modellekhez, így a várólistás Ügyfeleinket azonnal értesítettük az alkatrészek beérkezését követően.

A kijelző felépítése

Az iPhone 6 felépítését már megdicsértük korábbi bejegyzésünkben, a kijelző felépítése is sokat fejlődött, ésszerűbb lett a korábbi iPhone 5s modellhez képest. Végre nem kell félni a Touch ID elszakításától a készülék kinyitásakor, mert annak szalagkábelét már a kijelző szalagkábelei mellett vezették el a tervezőmérnökök az Apple-nél. A kijelzőmodul továbbra is egy integrált alkatrész maradt: az LCD panel, az érintőpanel és a legfelső üvegréteg elválaszthatatlan egységet alkot, így garantálva a kijelző pormentességét (cserébe viszont drágább az alkatrész, mivel nem lehet külön-külön cserélni az alkotóelemeket).

Ismét fotóztuk a javítás érdekesebb mozzanatait, meg is osztjuk a fotóinkat.

Az iPhone 6-nak is könnyen törik az eleje, kijelzőcsere iphone 6-nál, iPhone 6 törékenysége, iPhone 6 törékeny, törött iphone 6 kijelző csere

Az iPhone 6-nak is könnyen törik az eleje

A készülék kinyitása viszonylag egyszerű, de óvatosan kell hozzányúlni, iphone 6 kijelző csere munkafázis képsorozat, appsolute, iPhone 6 törékeny, törött iphone 6 kijelző csere

A készülék kinyitása viszonylag egyszerű, de óvatosan kell hozzányúlni

A kijelző felfelé emelhető ki a készülékből, iphone 6 kijelzőcsere, iphone 6 szétszedése, iphone 6 törött kijelző, szimmetria, iphone 6 kijelzőcsere, háromszög, iphone 6 kijelző csere budapest, appsolute

A kijelző felfelé emelhető ki a készülékből

szimmetria, iphone 6 kijelzőcsere, háromszög, az iphone 6 szerelése, iphone 6 kijelzőcsere budapest, appsolute

Ebből a nézőpontból is jól néz ki a készülék

A kijelzőt lecsatlakoztattuk az alaplapról. iPhone 6 kijelző cseréje, lecsatlakoztatás az alaplapról

A kijelzőt lecsatlakoztattuk az alaplapról

Bal oldalon a törött kijelzőmodul, jobb oldalon a beépítésre váró új, gyári kijelzőmodul. Mindig kizárólag eredeti, gyári alkatrészeket használunk az APPSolute iPhone szervizben. Így tudjuk garantálni, a hosszútávú elégedettséget egy iPhone 6 kijelzőcsere után is.

Bal oldalon a törött kijelzőmodul, jobb oldalon a beépítésre váró új, gyári kijelzőmodul

A Home gomb mechanikus kapcsolója a kijelző belsejében. iPhone 6 Home gomb, iPhone 6 belseje, érdekességek az iPhone belejéből

A Home gomb mechanikus kapcsolója a kijelző belsejében

A zafír felületű, ujjlenyomat-olvasós Home gomb körül gumitömítés gondoskodik a nedvesség kizárásáról. Gyári alkatrészek, garancia, APPSolute iPhone szerviz

A zafír felületű, ujjlenyomat-olvasós Home gomb körül gumitömítés gondoskodik a nedvesség kizárásáról

A kijelző felső részében található egy kamera, egy hangszóró, egy mikrofon, egy közelségérzékelő és egy fényérzékelő. iPhone 6 kijelző közelről, szétszedve

A kijelző felső részében található egy kamera, egy hangszóró, egy mikrofon, egy közelségérzékelő és egy fényérzékelő

A kamera- és közelségérzékelő-pozícionáló műanyag távtartók átvitele nagyon fontos feladat, enélkül hibásan funkcionálhat a készülék. #precizitás

A kamera- és közelségérzékelő-pozícionáló műanyag távtartók átvitele nagyon fontos feladat, enélkül hibásan funkcionálhat a készülék

A hátlapi kamera felett található még egy hővezető fólia is és a szalagkábel csatlakozóin a szivacsok is fontos távtartó szerepet töltenek be. #precizitás #iPhone 6 hátlapi kamera szétszedve

A hátlapi kamera felett található még egy hővezető fólia is és a szalagkábel csatlakozóin a szivacsok is fontos távtartó szerepet töltenek be

Aznap, mikor a kijelzőcserét végeztük, még két iPhone 6-ban cseréltünk kijelzőt: ebből elég jól látjuk, hogy az iPhone 6 kijelzője sajnos egy cseppet sem ütésállóbb a korábbi készülékek kijelzőjénél.

A Te iPhone-od is pórul járt? Ne aggódj, számtalan iPhone kijelzőcserén vagyunk már túl, segítünk Neked is. Külön aloldalunkon megtalálod az iPhone 6 kijelzőcsere részleteit is.

Értesítsünk új cikkeinkről?

Ha tetszett a cikkünk, feliratkozhatsz értesítési listánkra.

Nem küldünk semmiféle reklámot, csak újonnan megjelent cikkeinkről értesítünk.

111 hozzászólás

 1. Kovács Martin on

  Üdv! Kábe 10 perce a lépcső peremére esett az iPhone 6osom jelenleg Hollandiába elek tud valakit segíteni kijelző Csere ügyben ?

  Válasz
 2. Rádli József on

  Tisztelt Bognár András !
  Sajnos én is gyarapítottam az iPhone 6 kijelzőcserések népes táborát! Megkérném, hogy az e-mailemre küldjön egy árajánlatot. Nagyon köszönönöm!

  Válasz
  • Bognár András on

   Kedves Ildikó! Emailben részletes ajánlatot küldtem Önnek. A kijelzőcseréhez gyári alkatrészt használunk fel, melyet nyommentesen építünk a készülékbe, így a gyári garancia is megmarad a készülékre illetve mi is 12 hónap jótállást vállalunk a beépített alkatrészre.

   Válasz
 3. Évi on

  Jó estet! Szeretnek én is árajánlatot kérni az alábbi esethez: iPhone 6 gold telefonom képernyője bepókhálósodott egy szerencsétlen mozdulat következtében. A képernyo tökéletesen működik, tehát a digitizer nem sérült. Előre is köszönöm! Szép estet! Üdv, Évi

  Válasz
 4. Zsani on

  Üdvözletem!
  Árajánlatot szeretnek kérni törött iPhone 6 kijelzőre. Az érzékelő tökéletesen működik, csak „bepókhálósodott”.
  1 hónapos, Telenornál vásárolt.
  Előre is köszönöm!

  Válasz
  • XY on

   Amit én olvastam az mind 80-100ezer volt.
   Lehet rajta elég sok hasznuk. Fél órás procedúra és egy új kijelző sem kerül túl sokba. :)
   Egyébként videót találsz a cseréről… ha ügyes vagy te is megcsinálhatod, mint sokan mások.

   Válasz
   • Bognár András on

    Sajnos ez helytelen információ, mivel még eredeti alkatrésszel is olcsóbban kihozható egy iPhone 6 kijelzőcsere. Ráadásul mi a magyar piacon egyedülálló módön élettartam-garanciát is vállalunk az általunk beszerelt alkatrészekre (csak eredeti alkatrészt építünk be!).

    Válasz
  • Bognár András on

   Kedves Jenő!

   Ha tudnál küldeni egy képet a készülékről, szívesen megvizsgáljuk és megoldást keresünk a problémára. A teljes házat sajnos nem lehet cserélni, de biztosan ki tudunk találni valamit!

   Válasz
 5. Kiss Dávid on

  Érdekelne Iphone 6 kijelző csere ára mivel sajnos kívülről betörött. Illetve érdekelne a fóliázás ára is.
  Köszönöm a segítséget.

  Válasz
 6. Krisztián on

  Sziasztok!

  Erősen törött Iphone 6 plus kijelzőre szeretnék ajánlatot kérni, illetve további levelezés útján kideríteni, hogy egyáltalán javítható e a készülék. Köszönöm.

  Válasz
 7. Pál Zoltán on

  Sziasztok!
  iPhone 6 kijelzöcsere erdekelne, küldenetek egy ajanlatot? Szemelyesen megvarnam a javitast, ha megoldhato, mert messze lakom.
  Üdv;
  Zoli

  Válasz
 8. Artúr on

  Erdeklodni szeretnek hogy iphone 6 kijelzocsere mennyibe kerul es mennyi ideig tart? Az uj kijelzore egy ev vagy elettartam garancia van, mert mindkettot olvastam az oldalon? Koszonom.

  Válasz
 9. Kovács András on

  Szeretnek árajánlatot kérni iphone 6 gyári kijelző cserére. Ill. egy olyan kérdésem lenne, hogy októberben járt le a garancia a készülékemre és persze azután a kijelző halványan besargult a sarokban. A kérdésem az lenne, hogy mivel nem ázott be, ütés nem érte. Hozzányúlva nem volt, így arra szerintetek nincs lehetőség, hogy az Apple – nél ezt garanciában kicseréljek? Típushibára hivatkozva? Szerintem Ti lennének az elsők, akik ilyen hibát jelentenének :) Neten nem találtam ilyen hibát ezeknél. Ez csak egy ötlet volt. Fizetnék is nektek érte, vagy akkor maradjon a csere nálatok. Mivel mar látom, hogy nincs élettartam Gari, így mennyi lenne 1ev ill. 2 év garanciával a csere? A garancia mire vonatkozik? Pl. ha besargul újra, akkor cserélitek a kijelzőt újra.

  A válaszokat köszönöm előre is! Csak jókat hallottam rólatok!

  Üdv: András

  Válasz
  • Bognár András on

   Kedves András! Ha magánszemélyként vásároltad a készüléket és megvan a vásárlást igazoló számlád, akkor 2 éven belül az ilyen gyártási hibákat (idővel besárguló kijelző) a gyártónak 2 éven belül kötelessége orvosolni (ez gyakorlatban új készüléket jelent) a szavatosság keretein belül. Ha elhozod a készüléket, szívesen segítünk az ügyintézésben. Kérlek, hogy ez esetben egyeztetés végett írj levelet a szerviz@appsolute.hu címre. Köszönjük!

   Válasz
 10. Tapodi Norbert on

  Sziasztok!

  Én is iPhone 6 kijelző cseréjére szeretnék árajánlatot kérni. A futár ingyen hozza-viszi a készüléket?

  Köszi
  Norbert

  Válasz
 11. AcsadiGabriella on

  Sziasztok, kérhetek árajanlatot Iphone 6S kijelző javításra/cserére? Az imént ejtettem le és az egyik sarokban egy kb 6cm-es repedés keletkezett. ? Udv, acsadi

  Válasz
 12. Kiss László on

  T. Cím!
  Garanciás (1 hete vásárolt) Iphone 5s készülékemet egyszer ejtettem le, össze is tört a kijelzője. :(
  Kijelző csere után tovább él a garancia?

  Válasz
 13. Berkes Fruzsina on

  Udv! iPhone 6s kijelzocserere szeretnek arajanlatot kerni. Csak par napig leszek Magyarorszagon.
  Koszonettel, Berkes Fruzsina

  Válasz
 14. Maksay Dorottya on

  Udvozlom!
  Iphone 6 kijelzo erdekelne. Esetleg elerhetoseget kaphatok? (Cim vagy telefonszam)
  Mennyibe kerul a csere? Es ha uvegfoliaztatni is szeretnem egyben?
  Elore koszonom.
  Udv: Dotty

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük