Címke: Garmin okosóra

Ezen a gyűjtőoldalon a Garmin okosórákról írt cikkek jelennek meg.

A tények röviden:

▲ Nem véletlen, hogy az APPSolute bolt polcain a Garmin okosóra kínálatból lehet választani és nem valami más gyártóéból: mi mindig is elköteleződtünk a minőség iránt.

▲ Pár szó a márkáról, a Garminról: majdnem három évtizedes múlttal rendelkezik GPS-es készülékek terén és hosszútávú, minőségközpontú stratégiája által az egyik piacvezető vállalattá vált ezen a területen.

▲ Az utóbbi években talán az egyik legjobb futóóra gyártó is. Okosóra, sportóra, futóóra: mindegyik elnevezés más és más erősségekre, funkciókra utal, azonban a Garminnak a legnagyobb természetességgel sikerül ötvöznie egy-egy darabban a fenti célokat.

▲ Remek példa erre az első okosóra tesztünk “alanya” a vívoactive 3 sportóra. Röviden: levizsgázott – méltán nevezhetjük sportemberek barátjának.

A boltunkban kapható Garmin órák

(okosóra vásárlás lista – frissítve: 2018. jan. 6-án): 

  • Garmin Fénix 5S, 100% elegancia, több tucat okos lehetőséggel sportembereknek
  • Garmin vívoactive 3 okosóra magyar menüvel, 15 sportághoz (pl. futáshoz, úszáshoz)
  • Garmin Fénix 5 – pontos aktivitásmérő futóóra, még hosszabb akkumulátoridő
  • Garmin Fénix 5X professzionális sportóra térképes navigációval, ideális tájokozódási futóóra
vívoactive 3, garmin, futás, aktivitásmérés, futás elemzés, futás statisztika készítés

Okosóra sportoláshoz


Garmin vivoactive 3 teszt: okosóra örökmozgóknak

“Hazaérve leállítottam a mérést, majd pár másodperccel később megérkezett a telefonomra is a jelzés: az aktivitás megtekinthető. Megnyitva egyből láthattam, hogyan változott a pulzusom futás közben, kilométerre lebontva visszanézhettem sebességemet és a szintkülönbséget is. Ez egyértelműen jobb annál, mint amit az iPhone-om mutat, és szerintem a vivoactive 3 (ebben is) felülmúlja az Apple Watch-ot.”

A Garmin vivoactive 3 futóóra (talán a sportóra helyesebb kifejezés) rövid idő alatt a szívünkbe lopta magát. A készüléket többen is teszteltük, és az első 4 dolog, ami eszünkbe jut róla: gyönyörű a kijelzője, egyszerű a használata, szokatlanul hosszú az akkumulátorideje és egy profi aktivitásmérő óra. Cikkemben szeretném alaposan bemutatni ezt az okosórát; szokás szerint minden előnyét és hátrányát megemlítem, hogy ha Garmin vivoactive 3 sportórán gondolkozol, akkor kellő szakmai megalapozottsággal hozhass döntést. A Garmin elég sok futóórát, GPS-es eszközt, sportkiegészítőt gyárt, sportórából sem ez az egyetlen választás, érdemes ránézned péládul a Fénix 5-re is, ha okosóra vásárlásán gondolkozol.

Olvass tovább, hogy megismerd véleményünk! »