webshop menü

Címke: Garmin okosóra

Ezen a gyűjtőoldalon a Garmin okosórákról írt cikkek jelennek meg.

Néhány érdekesség, tény röviden:

▲ Nem véletlen, hogy az APPSolute bolt polcain a Garmin okosóra kínálatból lehet választani és nem valami más gyártóéból: mi mindig is elköteleződtünk a minőség iránt.

▲ Pár szó a márkáról, a Garminról: majdnem három évtizedes múlttal rendelkezik GPS-es készülékek terén és hosszútávú, minőségközpontú stratégiája által az egyik piacvezető vállalattá vált ezen a területen.

▲ Az utóbbi években talán az egyik legjobb futóóra gyártó is. Okosóra, sportóra, futóóra: mindegyik elnevezés más és más erősségekre, funkciókra utal, azonban a Garminnak a legnagyobb természetességgel sikerül ötvöznie egy-egy darabban a fenti célokat.

▲ Remek példa erre az első okosóra tesztünk „alanya” a vívoactive 3 sportóra. Röviden: levizsgázott – méltán nevezhetjük sportemberek barátjának.

▲ A továbbfejlesztett változatot, a Garmin vívoactive 3 music órát pedig az Apple Watch 3-mal hasonlítottuk össze legutóbbi okosóra tesztünkben. Előbbire az „okos sportóra”, utóbbira pedig inkább a „sportos okosóra” kifejezéseket találtuk a legmegfelelőbbnek.