webshop menü
Sérült, kontakthibás jack csatlakozó javítás #apple #mac #szervizkaland

Fejhallgatók jack csatlakozójának javítása

Akármilyen fülhallgatóról, fejhallgatóról is legyen szó, az összes ilyen audiotermék leggyengébb pontja az audio jack csatlakozó. Napi szinten többször kihúzzuk, bedugjuk, zsebre vágjuk, törik, hajlik, húzódik, így jó esetben is csak pár évet bírnak ki a fejhallgatók, és először csak recsegéssel, később teljes elnémulással tudatják tönkremenetelüket. Megkerestük a megoldást.

Bár a legtöbb gyártó kísérletezik különféle törésgátló megoldásokkal, sajnos még mindig vezető halálok a fejhallgatók körében a kábel megtörése. Hiába kerül egy kisebb vagyonba egy-egy jobb minőségű fülhallgató vagy fejhallgató, a gyártók általában nem tudnak (vagy nem akarnak) mit kezdeni ezzel a könnyen javítható, de kritikus hibával, és általában nem biztosítanak lehetőséget a készülékeik javítására.

A kicserélt jack csatlakozóval ismét teljesértékűvé válik fejhallgatónk

A kicserélt jack csatlakozóval ismét teljesértékűvé válik fejhallgatónk

Sikerült beszereznünk masszív, jó minőségű, aranyozott érintkezős, utólag szerelhető jack csatlakozókat, így mostantól már szinte az összes fülhallgatót, fejhallgatót meg tudjuk javítani, aminek az a hibája, hogy szakadt vagy kontakthibás a jack csatlakozónál a kábele. A munkát esztétikusan végezzük el, alaposan szigeteljük az egyes vezetékeket. Kínálatunkban elérhető L alakú és egyenes formájú jack csatlakozó is, illetve 3 és 4 pólusú kivitelt is tartunk raktáron a beépített mikrofonnal és vezérlőgombokkal rendelkező típusok számára.

Keresd fel Mac szervizrészlegünket, írd meg fejhallgatód típusát, és megpróbálunk segíteni!

Értesítsünk új cikkeinkről?

Ha tetszett a cikkünk, feliratkozhatsz értesítési listánkra.

Nem küldünk semmiféle reklámot, csak újonnan megjelent cikkeinkről értesítünk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük