webshop menü
Szösszenet #blog

Új honlapot mutatunk be: ALMAPRÓ.HU

ALMAPRÓ honlapAz utóbbi 1-2 évben rengetegen keresték meg szervizünket azzal a kéréssel, hogy segítsünk gazdát találni használt, eladó készülékük számára, vagy hogy hol tudnának beszerezni használt Apple készülékeket. Ilyenkor mindig ajánlottuk, hogy keressenek fel apróhirdetési portálokat, ám sok esetben kaptuk azt a visszajelzést, hogy nem létezik áttekinthető, könnyen kezelhető Apple termékek adás-vételére specializálódott portál, ahol esetleg még képes hirdetések között is lehet böngészgetni.

Innen jött az ötlet, hogy készítsünk egy olyan apróhirdetési portált, amit mi is élvezettel tudunk használni, ha éppen szükségünk lesz rá. A honlap fejlesztése már jópár hónapja zajlik, most éreztük úgy, hogy a nagyközönség számára is megmutathatjuk.

ALMAPRÓ névre kereszteltük a portált – reméljük nem kell magyarázni a név jelentését :)

Természetesen még nagyon sok mindent lehet (és kell is!) fejleszteni. Célunk az egyszerű kezelhetőség ugyanakkor a sokoldalú használhatóság is. A regisztráció és egy hirdetés feladása nem igényel 3-5 percnél több időt. Az eladóknak lehetőségük van termékspecifikus információk megadására (pl. sorozatszám, szoftververzió, kapacitás), így a lehetséges vásárlók már előre tájékozódhatnak a készülékről (pl. garanciális-e még a készülék) és kockázatmentesebben vásárolhatnak. Emellett egy hirdetéshez 4 darab kép is rendelhető. A hirdetések feladása teljesen díjmentes. Teszteljétek, várjuk a visszajelzéseket!

ALMAPRÓ logó

Értesítsünk új cikkeinkről?

Ha tetszett a cikkünk, feliratkozhatsz értesítési listánkra.

Nem küldünk semmiféle reklámot, csak újonnan megjelent cikkeinkről értesítünk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük