webshop menü
#blog #fejlesztés

Az APPSolute 7 év után új műhelyt és üzletet nyit Pesten, a Belgrád rakparton

Örömmel jelentjük be, hogy hosszas helykeresés, tervezgetés, készülődés és megannyi túlóra után megnyitjuk a második APPSolute műhelyünket és üzletünket.

Az új APPSolute Pesten található, a Belgrád rakpart 26. szám alatt, az Erzsébet híd lábánál. A hely kiválasztásában nagyon nagy szerepet játszott a könnyű megközelíthetőség, akár az autóval, akár a tömegközlekedéssel érkezők számára. Örülünk annak is, hogy a Duna-parton, gyönyörű környezetben dolgozhatunk. Pestről érkező Ügyfeleink kedvében is szerettünk volna járni azzal, hogy Budai üzletünk mellett már Pesten is elérnek minket.

_A6A6643

Új üzletünkben tágasabb térrel várjuk Vásárlóinkat és gördülékenyebbé tudjuk tenni a kiszolgálást is. A helyszínen a megszokott szaküzlet és szerviz kombinációt fogjuk alkalmazni.

_A6A6671

A legtöbb Apple termék és kiegészítő beszerezhető nálunk kezdve a Macintosh számítógépektől, az iPhone-okon és az iPad-eken át a legapróbb kábelekig, átalakítókig, táskákig, tokokig.

_A6A6686

Értékesítés mellett természetesen szerviz is fog üzemelni a helyszínen, ahol a tőlünk megszokott minőségi színvonalat megtartva fogjuk vállalni a legtöbb eddigi javításunkat. A komolyabb beavatkozást igénylő munkákat el fogjuk juttatni budai főhadiszállásunkon lévő műhelyünkbe, majd javítás után ismét visszaszállítjuk Pesti üzletbe, hogy átadhassuk Ügyfeleinknek.

_A6A6676

Reméljük, hogy mindenkinek javára válik az új APPSolute és továbbra is a tőlünk megszokott rugalmassággal tudjuk majd kiszolgálni Ügyfeleinket az új helyen!

Értesítsünk új cikkeinkről?

Ha tetszett a cikkünk, feliratkozhatsz értesítési listánkra.

Nem küldünk semmiféle reklámot, csak újonnan megjelent cikkeinkről értesítünk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük