Speck Presidio Pro FOLIO 12.9″ (3.gen)

27 990 Ft

Kompatibilis: iPad Pro 12.9″ (2018)

Már nem forgalmazzuk

A megnövelt ütésvédelmű Presidio Pro FOLIO iPad tok család a SPECK legújabb fejlesztésű, kétrétegű, ütésálló, karcálló és kopásálló tokja, amely használható a legújabb iPad PRO 12.9″-os (2018) tabletekhez.
A tok belsejében esztétikusan kialakított Apple Pencil tartó található, amely 2. generációs Apple Pencil vezeték nélküli töltését támogatja!
Megnövelt ütésvédelem, a tok zárt állapotban még 1,8 méter magasból történő leesés esetén is megvédi a készüléket az ütésektől.

Szabadalmaztatott IMPACTIUM SHOCK BARRIER ütés elnyelő belső kialakítás.
Puha, bőrszerű tapintású, kopásálló matt külső réteg erős védelmet nyújt, a puha, gumírozott belsejével, és megerősített sarkaival megvéd a véletlen ütésektől, és ejtések ellen.
A megemelt kijelző oldali védőéleknek köszönhetően óvja a képernyőt az ütődések, és karcolások ellen.
A tok védi a készülék gombjait is, miközben ugyanolyan könnyű őket használni.
A tok belsejében esztétikusan kialakított Apple Pencil tartó található, amely 2. generációs Apple Pencil vezeték nélküli töltését támogatja!

Áttetsző hátoldali rész kialakítással rendelkezik, amely nemcsak az Apple logo-t engedi láttatni, de láthatóan elhelyezhetjük alatta pl.: bérletünket, belépőkártyánkat, egyedi iskolai azonosítónkat stb. is, így rendkívül egyszerűen, csak felmutathatjuk azt az ellenőrnek, vagy lehúzhatjuk a beléptető leolvasóján a hátoldalon keresztül.
Fekvő (gépelési) pozíció is elérhető.
Teljes hozzáférést biztosít minden kezelőszervhez, csatlakozóhoz.
Biztonsági zárókapocs található rajta.

Telefonos rendelés: +36 20 3 666 999