webshop menü
A csatlakozókat leválasztottuk #szervizkaland

Szétszedtük az iPad-et! (fotókkal)

Pár hete érkezett meg szervizünkbe az iPad-ünk, amit nem titkoltan azzal a céllal vettünk, hogy darabjaira szedhessünk és jól áttanulmányozhassuk a belső felépítését. A weben fellelhető források alapján nem igazán lehetett megtudni, hogy hogyan érdemes hozzáfogni a szétszedéshez, ezért óvatosan, saját eddigi tapasztalatainkra támaszkodva fogtunk hozzá a szétszedéshez.

Meglehetősen nehéznek bizonyult a kijelző kiemelése a helyéről – az illesztések felépítésük tekintetében az első generációs iPhone-ra hasonlítottak, nagyon nehéz nyom nélkül szétszedni. Bepattanó fém fülek tartják körben a kijelző vázát a kimart alumínium házhoz. A kijelző kiemelésével majdnem fél órát töltöttünk el, utána már a belső részegységek eltávolítása gyorsan ment. Itt-ott látszik még, hogy nem teljesen kiforrott a felépítése a készüléknek, de alapjában véve nagyon elegáns belülről is az iPad.

A szétszedést természetesen dokumentáltunk, közzé is tesszük a készült képeket!

Értesítsünk új cikkeinkről?

Ha tetszett a cikkünk, feliratkozhatsz értesítési listánkra.

Nem küldünk semmiféle reklámot, csak újonnan megjelent cikkeinkről értesítünk.

8 hozzászólás

  1. geegggeeee on

    Őrület, hogy aránylag picire sikeült a táblagép és akár az iPhone-okban akár az iPod-okban még így is egy rakás hely maradt a későbbi „belsőperifériákra”.Szerintem a 2G-s iPad-ekben már simmán lesz kártyaolvasó vagy másfélszer ekkora akku vagy egy satupad a szervízeléshez…

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük